Skillet Frittata

Skillet Frittata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Skillet Frittatan. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 237 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ So-Ușor Tigaie Frittata, Italiană Skillet Frittata, și Kale Asiago Skillet Frittata.

Instrucțiuni

1
Wrap mâner de 10-inch tigaie se lipeasca cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați legume tocate și maro hash; gatiti 5 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
LegumeLegume
4
Bateti ouale, apa si mustarul pana se amesteca; se toarnă peste amestecul de legume. Gatiti 10 min. sau până când centrul este aproape setat; top cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Căldură broiler. Frittata Broil, 6 inci de la căldură, 5 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista