Skillet Enchilada

Skillet Enchilada
Rețeta Skillet Enchilada poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 353 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos enchilada, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal Mexican. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Enchilada Skillet, Pui Enchilada Skillet, și Pui Enchilada Skillet.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți 1 kilogram de carne de vită măcinată și ceapă la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă supa, sosul enchilada, laptele și ardeii iute. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, într-o altă tigaie, gătiți carnea de vită rămasă la foc mediu până nu mai este roz; se scurge. Se amestecă în apă și condimente taco. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați aproximativ 1/4 cană de carne de vită condimentată cu taco în centrul fiecărei tortilla; acoperiți cu 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
4
Rulați și așezați cusătura în jos peste sosul de carne în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu brânză rămasă. Acoperiți și gătiți timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Enchilada. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista