Skate, cicoare și hamsie este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 496 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți usturoi, piper, un pătrunjel creț și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Skate de pe coasta de Est prăjită la tigaie, hamsie și murături de Broccoli, Cicoare În Sos De Hamsii, și Salată de cicoare cu vinetă de hamsie de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a vă face bulionul de braconaj, amestecați toate ingredientele împreună și adăugați suficientă apă pentru a vă acoperi patina. Aduceți-l la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic. Glisați aripa de skate în tigaia de braconaj și gătiți timp de aproximativ 10 minute (verificați dacă carnea se îndepărtează de os), apoi opriți focul și lăsați să se răcească în lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Skate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Când este rece, scoateți patina din lichior și trageți carnea din os. Ar trebui să iasă în benzi ușoare. Acum Faceți-vă pansamentul: fie bateți toate ingredientele într-un robot de bucătărie, fie lăsați-le într-un mortar cu un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Skate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mortar și Pistil
3
Aduceți împreună patina, cicoarea, racheta (rucola), pătrunjelul, caperele și pansamentul (precauțiepoate fi prea mult, așa că nu adăugați totul dintr-o dată) și aruncați.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.