Sirop De Ouă De Caramel
Siropul de ouă de Caramel este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap băutură. Această rețetă servește 4 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 126 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ouă, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1186 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel, Prajiturele Eggnog cu caramel Eggnog Buttercream, și Brownies Cu Fudge De Caramel Sărat Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul, zahărul și eggnogul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă până la bule, aproximativ 3-5 minute. Odată cu bule, adăugați bicarbonat de sodiu și vanilie amestecând. Siropul va spuma dublându-și dimensiunea.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute amestecând ocazional.
Transferați într-un vas de servit.