Sifon Fierbinte De Înghețată De Cacao
Soda de înghețată cocoan fierbinte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție conține 332 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sifon club, amestec de cacao, înghețată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Cum se face înghețată fără putină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți amestecul de cacao într-un pahar înalt.
Adăugați 1 lingură de sodă club și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă încă 3/4 cană de sodă club. Gustați și adăugați zahăr, dacă doriți. Se acoperă cu înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "