Shortcut Tort De Morcovi
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 379 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 152 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei, morcovi, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Comenzi Rapide Cu Căpșuni, Tort De Comenzi Rapide Cu Căpșuni, și Shortcut Tres Leches Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 350 F și pulverizați tăvile de copt cu spray de gătit. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. 2 Pregătiți aluatul de amestec de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, amestecând morcovi, ananas și 3/4 cană de nuci pecan până se omogenizează bine.3
Se toarnă în tigăi pătrate de 2 (9 inci).4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Mișto.5 Între timp, bateți crema de brânză și zahărul cu un mixer electric sau cu un tel de sârmă până se omogenizează bine.6 Se amestecă toppingul bătut până se omogenizează bine.7 Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire.8
Se întinde cu 1-1 / 2 căni din amestecul de cremă de brânză.9 așezați cu grijă al doilea strat de tort deasupra primului strat de tort.10 Frost top și părți de tort cu restul de amestec de brânză cremă.11
Se ornează cu restul de 1/4 cană de nuci pecan.12 la frigider până când este gata de servit.