Shortbread Masala Chai
Reteta Shortbread Masala Chai ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 30 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, scorțișoară, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați 10 moduri de a găti cu prăjituri Chai Plus Chai Shortbread cu sare de mare, pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, și Masala Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, sarea, frunzele de ceai, cardamomul, ghimbirul, nucsoara, scortisoara si piperul negru intr-un bol mediu.
Adăugați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de făină și amestecați la cea mai mică viteză până când se combină.
Transferați aluatul pe o foaie mare de folie de plastic și rotiți-l într-un buștean de aproximativ 1" grosime". Înfășurați bine și congelați timp de 30 de minute sau refrigerați cel puțin o oră. Dacă doriți să tăiați aluatul în forme, formați aluatul într-un disc, înfășurați bine și dați-l la frigider cel puțin o oră.
Încălziți cuptorul la 325 F și tapetați două foi de copt cu pergament sau Silpats.
Formați fursecurile: dacă ați rulat aluatul într-un buștean, folosiți un cuțit ascuțit pentru a-l tăia în felii de aproximativ 3/8" grosime, cel mai important lucru fiind că toate feliile au o grosime uniformă. Dacă tăiați fursecurile, făinați ușor suprafața de lucru și întindeți-o cu o grosime de aproximativ 3/8" și decupați forme folosind un tăietor de prăjituri. Rotiți ușor resturile și repetați.
Coaceți până când marginile sunt abia aurii, aproximativ 15 minute. Răciți complet fursecurile de pe foaie, apoi transferați-le într-un recipient etanș. Cookie-urile durează aproximativ două săptămâni la temperatura camerei, dar se vor păstra mai mult dacă le refrigerați sau le congelați.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.