Shish Hold-the-Kabob: cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta

Shish Hold-the-Kabob: cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Shish Hold-the-Kabob: cotlete de miel condimentate pe ardei și ceapă sotate cu usturoi și cuscus de mentă. O porție conține 522 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci de pin, ceapă, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta, Miel shish Kabob cu marinată de iaurt, și Cotlete De Miel Marocane Cu Cuscus Condimentat.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cotletele cu hârtie de ceară sau plastic și loviți fiecare cotlet cu călcâiul palmei pentru a-l aplatiza. Condimentează cotletele cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Combinați chimenul, coriandrul și ardeiul și presărați amestecul uniform peste cotlet. Puneți condimentele în loc și spălați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Lăsați cotletele să stea 15 minute.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ardei și ceapă. Condimentați legumele cu sare și piper și gătiți împreună 5 minute, apoi adăugați roșii de struguri și continuați să gătiți până când pielea începe să izbucnească pe roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați jumătate din pătrunjelul cu frunze plate în tigaie și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Transferați legumele într-un platou și acoperiți cu folie liberă pentru a menține căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Puneți o lingură de ulei într-o cratiță mică pentru cuscus, doar globul ocular cantitatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Încălziți uleiul la foc mediu și adăugați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
11
Sautee usturoi 1 minut apoi se adaugă stocul de pui și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
12
Adăugați cuscusul și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Lăsați să stea 5 minute. La foc mediu-mic prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică până când încep să-și degajeze aroma, amestecându-le frecvent pentru a preveni arderea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Întoarceți tigaia la aragaz și adăugați o altă lingură EVOO, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
15
Adăugați cotlete de miel în tigaie și căutați 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, gătiți 4 minute pe fiecare parte pentru cotlete cu puț mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Așezați cotletele deasupra ardeilor și cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
17
Puf cuscus cu o furculiță și amestecați stafidele, menta, pătrunjelul rămas și nucile de pin. Treceți cuscusul la masă. Se face un pat frumos pentru legume și miel pentru a prinde toate sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista