Shish Hold-the-Kabob: cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Shish Hold-the-Kabob: cotlete de miel condimentate pe ardei și ceapă sotate cu usturoi și cuscus de mentă. O porție conține 522 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci de pin, ceapă, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta, Miel shish Kabob cu marinată de iaurt, și Cotlete De Miel Marocane Cu Cuscus Condimentat.
Instrucțiuni
1
Acoperiți cotletele cu hârtie de ceară sau plastic și loviți fiecare cotlet cu călcâiul palmei pentru a-l aplatiza. Condimentează cotletele cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Combinați chimenul, coriandrul și ardeiul și presărați amestecul uniform peste cotlet. Puneți condimentele în loc și spălați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Lăsați cotletele să stea 15 minute.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ardei și ceapă. Condimentați legumele cu sare și piper și gătiți împreună 5 minute, apoi adăugați roșii de struguri și continuați să gătiți până când pielea începe să izbucnească pe roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați jumătate din pătrunjelul cu frunze plate în tigaie și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze Plate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați legumele într-un platou și acoperiți cu folie liberă pentru a menține căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Puneți o lingură de ulei într-o cratiță mică pentru cuscus, doar globul ocular cantitatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Încălziți uleiul la foc mediu și adăugați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
11
Sautee usturoi 1 minut apoi se adaugă stocul de pui și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12
Adăugați cuscusul și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
13
Lăsați să stea 5 minute. La foc mediu-mic prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică până când încep să-și degajeze aroma, amestecându-le frecvent pentru a preveni arderea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Întoarceți tigaia la aragaz și adăugați o altă lingură EVOO, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
15
Adăugați cotlete de miel în tigaie și căutați 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, gătiți 4 minute pe fiecare parte pentru cotlete cu puț mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Așezați cotletele deasupra ardeilor și cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
17
Puf cuscus cu o furculiță și amestecați stafidele, menta, pătrunjelul rămas și nucile de pin. Treceți cuscusul la masă. Se face un pat frumos pentru legume și miel pentru a prinde toate sucurile.