Shirley Maine supă de scoici
Nevoie de un fără gluten și supă întreagă de 30? Shirley ' s Maine Clam Chowder ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 285 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de slănină, ceapă, suc de scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Mama Maine Porumb Chowder, Maine Homar Și Supă De Porumb, și Cel Mai Bun Supă De Scoici.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți sucul de scoici și cartofii curățați. Aduceți apa la fierbere și lăsați să fiarbă până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Așezați slănina într-o oală mare. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform. Se amestecă ceapa și țelina. Gatiti pana cand legumele sunt moi.
Adăugați cartofi, suc de scoici și scoici în oala de stoc.
Se încălzește până se fierbe.
Într-un vas separat, ușor cald (nu fierbe) jumătate și jumătate.
Se toarnă jumătate caldă și jumătate în oala de stoc și se încălzește doar până se încălzește. Nu fierbeți praful sau crema se va separa.