Shiitake înger de păr paste necesită despre 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Un amestec de ulei de măsline, vin, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Paste De Păr Înger, Păr Înger Paste Plăcintă, și Herbed Înger De Păr Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sotati usturoiul si ceapa in ulei de masline la foc mediu; adăugați ciuperci pe măsură ce aroma se dezvoltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați bulion de pui și vin și gătiți până când amestecul este redus la 1/2 volum. Se amestecă în cremă și se reduce la grosimea dorită. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Între timp gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți pastele și aruncați cu sos până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se servește pe farfurii mici încălzite, acoperite cu parmezan ras și pătrunjel.