Sfeclă Și J Aproxuccama Pe Andive Cu Sos De Iaurt Cu Usturoi

Sfeclă Și J Aproxuccama Pe Andive Cu Sos De Iaurt Cu Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sfeclă și Jinccaman pe andive cu pansament cu iaurt de usturoi. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 29 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Mergeți la magazin și ridicați mentă, iaurt cu lapte integral, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de sfeclă, fenicul și jicama cu sos de nuci de Macadamia, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Sfeclă prăjită și salată de jicama cu sos de arahide Jalapeno.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții50
Scor De Sănătate4
Revista