Sfeclă prăjită și morcovi
Sfeclă prăjită și morcovi este un fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție conține 20 de calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de sfeclă, morcovi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă prăjită și morcovi, Sfeclă Prăjită Și Morcovi, și Sfeclă prăjită și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Înfășurați sfecla individual în folie; așezați în tigaie superficială. Aruncați morcovii cu ulei într-un vas mare de copt puțin adânc.
Coaceți sfecla 1 oră 15 min., adăugând morcovi la cuptor după 45 min.
Desfaceți sfecla; îndepărtați și aruncați piei și tulpini.
Tăiați fiecare sfeclă în 8 pene.
Adăugați la morcovi cu pansament combinat și ghimbir; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți 15 min. sau până când legumele sunt fragede.