Sfeclă prăjită și citrice cu Fetan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Prăjită Și Citrice Cu Feta, Sfeclă prăjită cu citrice, Fetan și nuci, și Salată De Citrice Și Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți oțetul, muștarul, cojile de citrice și mierea într-un castron mic. treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Vinetă
Muștar
Oțet
Miere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aruncați sfecla și uleiul într-un castron mare; se presară sare și piper. Înfășurați fiecare sfeclă în folie. așezați direct pe raftul cuptorului; prăjiți până se înmoaie, 60 până la 70 de minute. Folie deschisă; se răcește 30 de minute. Frecați pielea de sfeclă; tăiați fiecare în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sfeclă
Folie
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3
Așezați spanacul într-un castron mare; aruncați cu 2 linguri de vinetă. Împărțiți între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați sfeclă și segmente de citrice în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați 2 linguri de vinaigretă; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de sfeclă deasupra spanacului; se presară cu brânză și arpagic.