Sfeclă prăjită și citrice cu Feta

Sfeclă prăjită și citrice cu Feta
Sfeclă prăjită și citrice cu Fetan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Prăjită Și Citrice Cu Feta, Sfeclă prăjită cu citrice, Fetan și nuci, și Salată De Citrice Și Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul, muștarul, cojile de citrice și mierea într-un castron mic. treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
VinetăVinetă
MuștarMuștar
OțetOțet
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aruncați sfecla și uleiul într-un castron mare; se presară sare și piper. Înfășurați fiecare sfeclă în folie. așezați direct pe raftul cuptorului; prăjiți până se înmoaie, 60 până la 70 de minute. Folie deschisă; se răcește 30 de minute. Frecați pielea de sfeclă; tăiați fiecare în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Așezați spanacul într-un castron mare; aruncați cu 2 linguri de vinetă. Împărțiți între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați sfeclă și segmente de citrice în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 2 linguri de vinaigretă; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de sfeclă deasupra spanacului; se presară cu brânză și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
SfeclăSfeclă
6
Serviți, trecând orice vinaigretă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista