Sfeclă De Sfeclă
Blinele de sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de smântână, pesmet, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fritters de pește afumat cu Vinaigrette de sfeclă, Sfeclă de aur și prăjituri de praz cu iaurt și lămâie, și Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un bol mic de amestecare; aruncați bine.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1/4 inch într-o tigaie mare și grea; gatiti la foc mediu-mare pana se incinge. Lingură 1/4 cană amestec de sfeclă în ulei fierbinte; aplatizați ușor. Repetați cu amestecul rămas.
Gatiti 4 pana la 5 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se acoperă cu smântână.
* Înlocuiți 2 căni de rutabaga decojită și mărunțită pentru sfeclă.