Sfecla Cu Glazura De Zmeura-Portocala
Sfecla cu glazura de zmeura-portocala este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sfeclă, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sfeclă prăjită cu glazură balsamică, Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică, și Sfeclă murată de trandafiri și zmeură.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Se pune într-o cratiță mare; se acoperă cu apă și se fierbe. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Se scurge; lasa sa se raceasca. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch.
Combinați gemul și următoarele 5 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă; gatiti la foc mediu-mare pana se topesc gemul si margarina, amestecand continuu.
Adăugați sfecla; gatiti pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Combinați amidonul de porumb și concentrați-vă; se amestecă până se omogenizează bine.
Se adaugă în amestecul de sfeclă; gatiti pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu.