Sfaturi pentru carne de vită îmbrăcată
Sfaturile cu carne de vită îmbrăcată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 182 de calorii, 11 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 68 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, fasole verde, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sfaturi de vită cu sos, Sfaturi de carne de vită pe cartofi și Sfaturi de vită La Concha.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, bulionul și vinul până se omogenizează; pus deoparte. Într-o tigaie mare, căliți fasolea, morcovul și ceapa în unt timp de 3-4 minute sau până când se înmoaie.
Adăugați vârfuri de vită; căldură prin. Se amestecă amestecul de bulion și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul.