Sfaturi de friptură cu sos de ciuperci

Sfaturi de friptură cu sos de ciuperci
Sfaturi de friptură cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,84 USD pe porție. O porție conține 462 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână usturoi, bulion de vită, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Sfaturi de mușchi Kobe în sos de vin de ciuperci cu domino de cartofi grași de rață și rachetă, Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Steak cu sos de ciuperci (Steak aux Champignons) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Soteți șalota până când este transparentă, apoi adăugați ciuperci și gătiți, acoperite, până se întunecă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte. Deglazați tigaia cu o cutie de bulion de vită și vin de visiniu. Creșteți căldura și aduceți la fierbere. Lăsați amestecul să fiarbă până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
CiuperciCiuperci
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Grătiți vârfurile de sfoară până la coacerea dorită. Condimentați cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
6
Când sosul este redus, amestecați cealaltă cutie de bulion de vită și usturoi. Reveniți la fierbere și continuați să gătiți încă 5 până la 10 minute. Sosul va fi subțire ca au jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
Au JusAu Jus
UsturoiUsturoi
SosSos
7
Bateți făina și gătiți până când sosul are grosimea dorită. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Se amestecă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Serviți sfaturi cu sos de ciuperci cu lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista