Senzații de floarea soarelui
Senzațiile de floarea soarelui ar putea fi doar aperitivul pe care îl cauți. Această rețetă face 20 de porții cu 141 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt de arahide cremos, făină, colorant alimentar în gel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Senzații de sezon, Senzații de cărămizi de ciocolată și Senzații de burger cu ton (Ww - 9 Puncte Plus).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă scurtarea, untul de arahide și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți ouăle și colorantul alimentar.
Combinați laptele și vanilia.
Combinați făina, praful de copt, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână alternativ cu amestecul de lapte, batând bine după fiecare adăugare. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Pentru aluatul de ciocolată, scurtarea cremă și zaharurile într-un castron mic până devine ușor și pufos. Bateți gălbenușul de ou, laptele și vanilia.
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă 1/4 cană de chipsuri. Formați aluatul de ciocolată în 20 de bile. Formați aluatul galben în 180 de bile, de aproximativ 3/4 inch fiecare.
Pentru fiecare fursec, asezati o bila de ciocolata pe o tava unsa cu unt; aplatizați la aproximativ 1-1/2 inchi.
Se presară cu fulgi de ciocolată rămase. Formați nouă bile galbene în forme ovale rotunjite; așezați în jurul aluatului de ciocolată astfel încât capetele ovalelor să atingă doar centrul de ciocolată. (
Puneți doar două sau trei flori pe fiecare foaie de copt.) Repetați cu aluatul rămas.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe gratele de sârmă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.