Sebastă la grătar pe jumătate de coajă

Sebastă la grătar pe jumătate de coajă
Sebastă la grătar pe jumătate coajă este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. Un amestec de piper măcinat, pudră de chili, ciupituri de sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Sebastă pe jumătate de coajă, Sebastă pe jumătate de coajă cu sos de carne de crab cu unt de lămâie, și Sebastă pe jumătate de coajă cu sos de carne de crab cu unt de lămâie.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Sebastă funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio, și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca flori Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista