Se prăjește puiul și busuiocul
Puiul și busuiocul se amestecă aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal dezosat, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Se Amestecă Puiul De Busuioc, Se amestecă puiul cu ghimbir și busuioc, și Pui Thailandez cu busuioc prăjit.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l.
Tăiați transversal în benzi groase de 1/8 inci de 2 până la 3 inci lungime.
Puneți o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare; când este fierbinte, adăugați ulei, usturoi, ghimbir, fulgi de chili și pui. Se amestecă des până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa), 3 până la 4 minute.
Într-un castron mic, amestecați bulionul, sosul de pește și amidonul de porumb până se omogenizează.
Se adaugă în tigaie și se amestecă până când sosul fierbe, aproximativ 1 minut.
Adăugați frunze de busuioc și amestecați până când abia se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă sare după gust și se toarnă într-un bol de servire.