Se prăjește pui cu portocale
Puiul prăjit cu portocale ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. O porție conține 585 de calorii , 31 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez, orez, suc de portocale și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , ceea ce este destul de bun. Pui și tăiței în stil chinezesc , ghimbir și ghimbir și țelină și morcovi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combina amidonul de porumb și sucul de portocale până se omogenizează; puse deoparte.
Combinați sarea, ghimbirul și piperul; se presara peste pui. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderență sau un wok, prăjiți morcovii și ceapa în 1 linguriță de ulei până devin crocante.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, prăjiți puiul în uleiul rămas până când nu mai devine roz. Se amestecă marmelada, zahărul brun și sucul de lămâie până se dizolvă marmelada.
Întoarceți amestecul de morcovi în tigaie. Se amestecă amestecul de suc de portocale; adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu orez dacă doriți.