Scorțișoară Pâine Prăjită Crunch Macarons
Reteta scorțișoară pâine prăjită Crunch Macarons pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. O porție acoperă 1% din nevoile tale zilnice din vitamine și minerale, această rețetă poate fi considerată deloc sănătoasă. Această rețetă servește 22 și costă 24 de cenți pe porție. Această rețetă de la picky-palate.com necesită unt, albușuri de ou, zahăr granulat și cimmanon măcinat. 2748 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Rețete similare includ Scorțișoară Pâine Prăjită Crunch Macarons, Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită Cu Mere, și Scorțișoară Toast Crunch Degete De Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 280 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Cântărește-ți albușurile de ou, făina de migdale, zahărul pudră, zahărul granulat și pâinea prăjită cu scorțișoară măcinată Crunch cereale pe cântarul tău alimentar.
Într-un mixer stand cu atașamentul Tel adauga ta cântărit afară albușuri de ou, și zahăr bate pe viteza medie. Bateți pe mediu-înalt până se formează vârfuri rigide. Durează aproape 5 minute. A se vedea imagini pentru efecte vizuale. Puneți deoparte câteva minute.
Așezați zahărul pudră, făina de migdale și cerealele într-un bol mare de amestecare. Se amestecă pentru a combina.
Se pune într-o sită sau sită fină și se cerne până când toate ingredientele uscate au trecut. Îndoiți ușor albușurile la ingredientele uscate, amestecând doar până când sunt combinate.
Așezați aluatul într-o pungă mare de patiserie cu un vârf rotund mare atașat. Țevi rotunde, la aproximativ 1/2 inch distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Dați un robinet bun sau două din tigaie pentru a îndepărta bulele.
Coaceți macarons timp de 22-25 de minute. Veți vedea o coajă deasupra cu" picioare " în jurul marginilor.
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate. Odată răcit, luați o spatulă offset pentru a slăbi din pergament. Asociați macaroanele apropiate ca mărime între ele pentru a vă pregăti pentru umplere.
Pentru a pregăti crema de unt, bateți untul înmuiat și zahărul pudră până când sunt cremoase și netede.
Adăugați scorțișoară și zahăr brun la glazură, bătând până se combină.
Așezați crema de unt într-o pungă de patiserie medie, cu un vârf rotund mare atașat și pipeți o păpușă de glazură în centrul unui macaron și acoperiți cu un al doilea macaron.
Serviți temperatura camerei. Păstrați macaroanele rămase la frigider.