Scoop-L-Up Taco Dip
Rețeta Scoop-It-Up Taco Dip ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 20 minute. Pentru $1.01 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. O porție conține 182 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, salată verde, fasole veche el refried și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linda Taco Scoop aperitive, Pizza de Scoop, și Scoop De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.rupeți cojile de taco în jumătate; aranjați într-un singur strat pe foaia de fursecuri unsuroasă.
Coaceți 5 până la 7 minute.
Între timp, pregătiți carne de vită măcinată cu amestec de condimente conform instrucțiunilor de pe cutie.
Încălziți fasolea prăjită conform instrucțiunilor de pe cutie.
Salată verde, fasole, carne de vită condimentată, brânză, roșii și salsa pe farfurie mare.
Se servește cu jumătăți calde de coajă taco pentru scooping.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.