Scones De Ovăz Cu Scorțișoară

Scones De Ovăz Cu Scorțișoară
Rețeta Scones de ovăz cu scorțișoară ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Pentru 44 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 378 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Scones de scorțișoară, Scones De Scorțișoară, și Scones De Scorțișoară-Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. prăjiți ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Răspândiți-le pe o foaie de cookie și coaceți la 375 grade F timp de 8-10 minute sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Puneți deoparte 2 linguri de ovăz pentru a le folosi ca topping scone.Ridicați căldura cuptorului la 450 de grade F.In un robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și scorțișoara. Pulse de 4 ori pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați bucăți de unt în amestecul de făină și pulsați până când amestecul are dimensiunea mică peas.In un bol de amestecare, amestecați împreună oul, smântâna, laptele și vanilia. Scoateți 1 lingură și lăsați-o deoparte. Veți folosi acest lucru pentru periajul blaturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați amestecul de făină și ovăzul în amestecul de smântână și amestecați până aproape amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
6
Adăugați stafidele (dacă utilizați) și continuați să amestecați doar până când amestecul se reunește într-o bilă.Pe o suprafață ușor făinată, modelați mingea într-un cerc de 7 inci (aproximativ 1 inch grosime). Cu un cuțit înfăinat, tăiați în 6 sau 8 pene și așezați pene la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt antiaderentă sau căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Periați cu amestec de cremă rezervat și presărați cu ovăz rezervat și, dacă doriți, niște zahăr spumant și scorțișoară suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
8
Coaceți 14 minute, rotind tigaia la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista