Scoicile lui Vicky
Dacă $1.21 pe portie cade în bugetul dvs., scoici Vicky ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de scoici littleneck, pancetta, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salata de Broccoli refrigerată a lui Vicky, O altă creație a prietenului meu Vicky: conopidă cu Confetti roșii, verzi și negre, și Scoici Kam Heong (scoici parfumate aurii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare cu capac bine fixat la foc mediu.
Adăugați ulei, usturoi și pancetta și pancetta maro timp de 3 minute.
Adăugați scoici în oală și 1 cană de vin. Acoperiți și lăsați scoicile să se aburească până se deschid, 5 până la 10 minute. Aruncați orice cochilii nedeschise.
Transferați scoicile în sucuri și vin într-un platou de servire și acoperiți din belșug cu pătrunjel, serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau