Scoici și midii în sos Curry thailandez

Scoici și midii în sos Curry thailandez
Scoici reteta si midii în sos de curry thailandez ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.47 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați pasta de curry thailandeză, cilantro, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Scoici și midii în sos Curry thailandez, Paste curry de nucă de cocos cu scoici, midii și porumb, și Midii Curry Roșii Thailandeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ghimbirul, usturoiul și ardeii iute și amestecați până la parfum, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Adăugați pasta de curry și ketchup-ul și prăjiți până se rumenesc ușor, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
4
Adăugați sucul de lămâie și 3 căni de apă, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Adăugați scoicile; acoperiți și aburiți până se deschid ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6
Adăugați midii; acoperiți și aburiți până se deschid ușor, 3 până la 4 minute. Se amestecă ardeiul gras și jumătate din cilantro și busuioc. Gatiti, acoperit, pana cand ardeiul este crocant-fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Transferați scoicile și midiile în bolurile de servire și tocați bulionul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
8
Se presară cu cilantro și busuioc rămas și se ornează cu var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
9
Serviți cu pâine crustă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
10
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista