Scoici Învelite Cu Slănină
Scoicile învelite cu slănină sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. O porție conține 94 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, scoici de mare, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Încercați Scoici Învelite Cu Slănină, Scoici Învelite Cu Slănină, și Scoici Învelite Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndoiți o frunză de spanac în jurul fiecărei jumătăți de scoici. Înfășurați slănina peste spanac și fixați-o cu o scobitoare.
Așezați pe foaie de copt sau tigaie pentru pui.
Se fierbe 3-4 in. de la foc timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când slănina este crocantă.
Scoateți scobitoarea. Strângeți lămâia peste fiecare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir]()
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir