Scoici wok cu sos de mandarină
Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 143 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica morcov, chile-pasta de usturoi, ghimbir, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Scoici arse cu sos de Grapefruit, Scoici arse cu sos de rodie, și Scoici Arse În Sos De Unt De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați amidonul de porumb cu 1/2 linguriță de sare.
Adăugați scoicile și aruncați pentru a acoperi.
Într-un castron mic, amestecați sucul de mandarină cu sosul hoisin, oțetul, sosul de soia, zahărul brun și pasta de chile-usturoi. Într-un alt castron mic, combinați coaja de mandarină cu usturoiul tocat și ghimbirul.
Într-un wok, încălziți 1 1/2 linguri de ulei la foc mare până la fumat.
Adăugați scoicile într-un singur strat și gătiți fără a amesteca până când sunt aurii pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când scoicile sunt ferme, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult.
Transferați scoicile pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei în wok împreună cu amestecul de coajă de mandarină și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați dovleceii, dovleceii, morcovul și castanele de apă și gătiți până când legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 4 minute. Se amestecă sosul de mandarină și se adaugă în wok. Gatiti sosul pana se ingroasa usor, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți scoicile în wok, amestecând doar până când sunt încălzite și serviți.