Scoici Oreganata
Scoici Oreganata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână o cantitate de sare de masă, oregano, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Scoici Oreganata, Scoici Oreganata, și Scoici Oreganata.
Instrucțiuni
Shuck scoici, și aruncați scoici de top. Slăbiți carnea din coaja de jos și aranjați scoicile în cochilii pe o tigaie cu jeleu.
Combinați pesmetul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic. Adăugați încet ulei de măsline, aruncând cu o furculiță până când este bine amestecat (amestecul de firimituri trebuie să fie umed, dar nu ud).
Lingurați 1/2 linguriță amestec de firimituri pe fiecare scoică. Se fierbe 5 până la 10 minute sau până când firimiturile se rumenesc ușor și scoicile sunt doar gătite.
Scoici proaspete: atunci când achiziționați scoici, alegeți cochilii care sunt strânse bine închise. Dacă coaja se mișcă ușor, Scoica este probabil moartă și nesigură de mâncat. Păstrați scoicile într-un bol deschis la frigider și folosiți-le cât mai curând posibil. Nu depozitați scoici într-o pungă de plastic sigilată sau pe gheață, deoarece vor muri. Pentru a scoate scoici (deschise), puneți-le în congelator timp de 15 până la 30 de minute. După înghețarea scurtă a scoicilor, lăsați-le să stea la temperatura camerei câteva minute pentru a se relaxa. Lucrând peste un castron sau chiuvetă, țineți Scoica în siguranță într-o mână și introduceți un cuțit de scoică în deschiderea cochiliei între jumătățile superioare și inferioare. Poate doriți să vă protejați mâna cu un prosop. Dacă nu aveți un cuțit de scoică, puteți folosi un cuțit subțire, scurt, plictisitor. Nu folosiți niciodată un cuțit ascuțit de bucătărie. Folosind lama cuțitului, tăiați mușchiul balamalei și deschideți cochilia. Glisați cu grijă cuțitul între scoică și coajă pentru a detașa carnea.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.