Scoici Oreganata

Scoici Oreganata
Scoici Oreganata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână o cantitate de sare de masă, oregano, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Scoici Oreganata, Scoici Oreganata, și Scoici Oreganata.

Instrucțiuni

1
Shuck scoici, și aruncați scoici de top. Slăbiți carnea din coaja de jos și aranjați scoicile în cochilii pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Combinați pesmetul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic. Adăugați încet ulei de măsline, aruncând cu o furculiță până când este bine amestecat (amestecul de firimituri trebuie să fie umed, dar nu ud).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lingurați 1/2 linguriță amestec de firimituri pe fiecare scoică. Se fierbe 5 până la 10 minute sau până când firimiturile se rumenesc ușor și scoicile sunt doar gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5
Serviți cald.
6
Scoici proaspete: atunci când achiziționați scoici, alegeți cochilii care sunt strânse bine închise. Dacă coaja se mișcă ușor, Scoica este probabil moartă și nesigură de mâncat. Păstrați scoicile într-un bol deschis la frigider și folosiți-le cât mai curând posibil. Nu depozitați scoici într-o pungă de plastic sigilată sau pe gheață, deoarece vor muri. Pentru a scoate scoici (deschise), puneți-le în congelator timp de 15 până la 30 de minute. După înghețarea scurtă a scoicilor, lăsați-le să stea la temperatura camerei câteva minute pentru a se relaxa. Lucrând peste un castron sau chiuvetă, țineți Scoica în siguranță într-o mână și introduceți un cuțit de scoică în deschiderea cochiliei între jumătățile superioare și inferioare. Poate doriți să vă protejați mâna cu un prosop. Dacă nu aveți un cuțit de scoică, puteți folosi un cuțit subțire, scurt, plictisitor. Nu folosiți niciodată un cuțit ascuțit de bucătărie. Folosind lama cuțitului, tăiați mușchiul balamalei și deschideți cochilia. Glisați cu grijă cuțitul între scoică și coajă pentru a detașa carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista