Scoici la grătar pe jumătate de coajă cu Mignonnette de ghimbir
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, pescatariană și דל פחמימות,ă are 144 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallion, acompaniament: salată de alge marine, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa murată-ghimbir, Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa de grădină la grătar, și Sebastă pe jumătate de coajă.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele, cu excepția sării grosiere și a scoicilor (pentru a face sos mignonnette).
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație în partea de jos a grătarului.
Acoperiți un platou mare cu un strat de 1/2 inch de sare grosieră pentru a ține scoicile în loc pentru servire. Prindeți 1 scoică într-un prosop de bucătărie cu "balama" orientată spre dvs. Lucrând peste un castron pentru a prinde orice lichior de scoici, glisați cuțitul între cele 2 cochilii într-un punct opus balamalei și rotiți Scoica, glisând cuțitul între scoici, până când cuțitul ajunge la balama.
Tăiați balamaua, având grijă să evitați lovirea Centrului scoicii. Coji deschise, cuțit glisant de-a lungul părții inferioare a cochiliei superioare pentru a-l detașa de scoică. Trageți coaja superioară și aruncați-o, păstrând Scoica în coaja inferioară și glisați cuțitul sub scoică pentru a slăbi, păstrând cât mai mult lichior de scoică în castron.
Când focul este moderat fierbinte (puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde), setați raftul pe grătar. Folosind clești, aranjați scoici pe jumătatea cochiliei în 1 strat pe raft și lingurați niște lichior rezervat pe ele. Odată ce lichiorul de scoici ajunge la fierbere, lăsați scoicile la grătar, neacoperite, până când sunt fierte, 3 până la 4 minute. Transferați cu grijă scoicile cu clești pe platou și stropiți cu mignonnette.
* Scoicile pot fi gătite sub broiler într-o tigaie de copt superficială acoperită cu sare. Se fierbe 5 până la 7 inci de la căldură până când este gătit, 1 până la 2 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.