Scoici fripte cu unt de ierburi
Scoicile fierte cu unt de plante necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 509 calorii. Un amestec de sare, gălbenuș de ou, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scoici locale cu unt de ierburi, Scoici la grătar cu unt de ierburi, și Scoici Manila la grătar cu unt de ierburi de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză mare cu un mixer electric până devine pufos.
Adăugați firimituri de cracker, gălbenușul de ou și usturoiul, bătând până se omogenizează. Se amestecă pătrunjelul și următoarele 5 ingrediente.
Așezați amestecul de unt pe hârtie de ceară și rotiți-l într-un buștean cu diametrul de 1 1/2 inci. Se răcește până se întărește.
Deschideți scoicile și aruncați coaja superioară. Slăbiți carnea din coaja de jos și clătiți în apă rece.
Tăiați untul în felii groase de 1/8 inch și așezați 1 felie pe fiecare scoică.
Se fierbe 5 inci de la căldură 5 minute sau până se rumenesc.
Notă: orice unt rămas poate fi învelit și depozitat în congelator sau frigider. Din cauza riscului de salmonella în gălbenușul crud, untul trebuie gătit într-o rețetă încălzită și nu folosit ca o răspândire rece.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.