Scoici de citrice cu mazăre în pergament

Scoici de citrice cu mazăre în pergament
Scoicile de citrice cu mazăre în pergament necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 40 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, sare, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scallops în pergament, Scoici în pergament cu fenicul, roșii și măsline, și Pește în pergament cu reducere de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu. Aruncă bine și lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Tăiați 4 (15 x 14 inci) bucăți de hârtie pergament; pliați fiecare în jumătate transversal, încrețindu-se ferm și tăiați în formă de inimă. Desfaceți inimile și așezați-le pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Așezați 1/2 cană amestec de scoici pe fiecare inimă de pergament, lângă pliu; aranjați mazărea de zahăr în jurul amestecului de scoici. Îndoiți jumătatea rămasă din fiecare inimă pergament. Începând cu marginea rotunjită, încrețiți și sertizați marginile pergamentului împreună pentru a face o etanșare; răsuciți capetele strâns pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se umflă și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Așezați pe farfurii individuale de servire și tăiați-le; serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista