Scoici cu sos picant de Papaya
Scoicile arse cu sos picant de Papaya este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, cilantro, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Încercați Scoici cu sos picant de mure, guanciale și Risotto Shiitake, Scoici Picante, și Tapas De Scoici Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați papaya, ardeiul roșu, ceapa jalapeno, sucul de lămâie, cilantro și 1/4 linguriță de sare. Pune deoparte.
Într-o pungă mare sigilabilă, combinați făina, piperul negru și restul de 3/4 linguriță de sare.
Adăugați scoici și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați scoici; gătiți și amestecați până devin aurii.
Serviți scoici peste sosul de papaya.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.