Scoici cu sos de coriandru și Slaw Asiatic
Această rețetă face 6 porții cu 119 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scallion, ridiche daikon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici de mare arse pe Slaw Asiatic, Miso-scoici glazurate cu Slaw Asiatic, și Tacos asiatic de vită cu Slaw de lime-Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună morcovul, ridichea, mărul, scallionul, oțetul, 1 lingură de zahăr și 1/2 linguriță de sare într-un castron.
Lăsați să stea, aruncând ocazional, 15 minute pentru a se înmuia.
Se amestecă împreună coriandru, suc de lămâie, chile, sos de pește, 3 linguri de ulei și restul de 1/2 lingură de zahăr sau după gust.
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare.
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, și săut scoici de la rece, întorcându-se o dată, până devin aurii și tocmai gătite, aproximativ 4 minute în total.
Scurgeți slaw, aruncând lichid. Împărțiți între 6 farfurii și acoperiți cu scoici.
Stropiți cu sos de coriandru.