Scoici cu Mango și Avocado
Scoicile cu Mango și Avocado necesită în jur 41 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 89 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ambalaje wonton, ulei de canolan, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Scoici cu vinetă de Mango, Scoici Picante De Mango, și Scoici Fript Peste Mango Mojo.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală medie, aduceți 2 căni de ulei de canola la 350 de grade F.
Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch, decupați centrul fiecărui ambalaj wonton. Prăjiți wontonii în loturi mici până când sunt maronii și crocanți, aproximativ 2 minute.
Se scurge pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie și se condimentează fiecare cu puțină sare.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare cu fund greu la foc mare. Uscați scoicile cu un prosop de hârtie și condimentați ambele părți cu sare și piper, după gust. Căutați scoicile în tigaie timp de 3 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mediu, combinați mango tăiat cubulețe și avocado. Într-un alt castron mai mic, amestecați laptele de cocos, sosul fierbinte și sucul de lămâie și reglați condimentul cu sare și piper negru, după gust.
Se toarnă jumătate din amestecul de lapte de cocos peste mango și avocado și se aruncă ușor pentru a acoperi.
Pentru a asambla, puneți 1 lingură de amestec de mango și avocado pe un Wonton prăjit. Se acoperă cu o scoică arsă și se termină cu un strop de sos de nucă de cocos. Repetați cu ingredientele rămase și transferați într-un platou de servire.