Scoici coapte și Tournedos ars cu inimi de anghinare și sfaturi de sparanghel

Scoici coapte și Tournedos ars cu inimi de anghinare și sfaturi de sparanghel
Scoici coapte și Tournedos tocită cu inimi de anghinare și sfaturi sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 37.58 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2066 calorii, 16g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați 5 Ingredient Halibut tăiat în tigaie cu inimi de anghinare și bulion de șofran, Pan ars scoici cu gust de anghinare de măsline, și Risotto de primăvară cu creveți, sparanghel și inimi de anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aruncați scoici cu unt topit, usturoi, șalotă, nucșoară, sare și piper într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Transferați în vasul de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Combinați uleiul de măsline extravirgin și firimiturile de pâine. Împrăștiați firimiturile de pâine peste scoici și puneți-le în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Coaceți scoicile 10 până la 12 minute sau până când firimiturile de pâine sunt aurii adânci și scoicile sunt opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Încălziți o tigaie mică la foc mediu până la mediu. Se acoperă tigaia cu ulei și unt și se adaugă fileul de fripturi de vită la temperatura camerei. Carnea se va arde în tigaie fierbinte. Gatiti carnea de vita 4 minute pe fiecare parte pentru mediu. Condimentați carnea cu condimente la grătar sau sare grosieră și piper odată ce carnea este complet gătită, astfel încât sarea să nu scoată sucurile prematur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Lăsați carnea să se odihnească 5 minute pentru ca sucurile să se redistribuie. Întoarceți tigaia la căldură și degajați, folosind lichid pentru a combina orice picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați Madeira, reduceți la jumătate și adăugați tarhon în tigaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Aburiți vârfurile de sparanghel în apă clocotită de 1/4 inch timp de 3 minute și scurgeți. Întoarceți sfaturi pentru a încălzi tigaia și combinați cu inimile de anghinare scurse, ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se încălzește amestecul și se scoate din aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
11
Pentru a servi, așezați fripturile pe pâine prăjită cu unt și stropiți cu sos Madeira. Transferați ușor 4 scoici coapte pe platouri și terminați plăcile cu inimi de anghinare îmbrăcate cu lămâie și vârfuri de sparanghel. Florile comestibile fac o garnitură delicată, colorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Flori ComestibileFlori Comestibile
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
MadeiraMadeira
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Ingrediente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervor din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet de fructe tropicale luminoase și curate. Cerul gurii este bogat cu fructe tropicale, aciditate zippy curat echilibrează caracterul de fructe dulci rezultând într-un gust luminos proaspete aromate. Când se folosește Chardonnay de bună calitate, Chardonnay fără lemn capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Revista