Scoici Charleston
Scoici Charleston ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 262 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de unt, praf de usturoi, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Charleston Hominy din bucătăria Lee Bros Charleston, Charleston Brânză Dip, și Charleston Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează scoicile cu sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei și busuioc. Scoici de praf cu făină.
Se sotează într-o tigaie care a fost ușor acoperită cu spray de gătit antiaderent și o cantitate mică de ulei de măsline. Gatiti scoici pe ambele parti pana se rumenesc.
Scoateți scoicile din tigaie.
La picăturile din tigaie, adăugați sherry, șalotă și ciuperci; gătiți aproximativ 3 până la 4 minute.
Într-o cratiță separată, topiți untul la foc mediu și adăugați 3 linguri de făină.
Se amestecă bine și se gătește 2 minute la foc mic, amestecând constant.
Se toarnă șalotă, ciuperci și lichid din scoici în amestec de făină.
Se amestecă bine. Se amestecă scoici în sos. (Dacă este prea gros, puteți subțire cu suc de scoici sau pește sau stoc de pui.)
Se transferă în 4 vase individuale de copt, se acoperă cu brânză și se fierbe timp de 1 minut, până se rumenesc.
Se servește cu orez sălbatic.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.