Scoici Arse Cu Spanac Indian

Scoici Arse Cu Spanac Indian
Reteta de scoici cu spanac Indian este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de semințe de chimen, scoici, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici coapte cu spanac și slănină, Scallops Pan-ars cu spanac-ciuperci sote, și Scoici arse peste spanac ofilit #WeekdaySupper.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați semințe de chimen și amestecați constant cu o lingură de lemn până când încep să-și schimbe culoarea, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Adăugați ceapa roșie, ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 7 minute. Se amestecă cayenne, 2 lingurițe garam masala, turmeric și sare și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați o mână de frunze de spanac și amestecați până se ofilesc și verde strălucitor. Continuați să adăugați o mână la un moment dat până când s-a adăugat tot spanacul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când spanacul își eliberează lichidul pentru a forma un sos, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Între timp, uscați scoicile pe prosoape de hârtie și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Încălziți două linguri de ulei rămase într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Când străluciți, adăugați scoicile și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ trei minute. Întoarceți fiecare și gătiți până se rumenesc pe celelalte părți, aproximativ 2 minute. Când ați terminat, puneți scoicile deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Opriți focul pentru spanac și amestecați restul de linguriță de garam masala și apoi smântână grea. Împărțiți amestecul de spanac între patru farfurii. Completați fiecare cu 3 scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista