Scoica Dip
Scoica Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 183 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 64 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână scoici, cremă de brânză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Dip, Pui Enchilada Dip, și Iaurt și Feta Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol de amestecare, combinați cremă de brânză, ceapă verde, scoici și suc de lămâie.
Tăiați blatul din pâine și scobiți pâinea.
Turnați amestecul de scoici în vasul de pâine și așezați blatul de pâine înapoi pe vasul de pâine.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 60 de minute.
Serviți cu pâinea pe care ați scos-o din pâine când o scobiți.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay]()
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură a fructelor din Podgoria noastră, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului permite Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea podgoriilor Imobiliare ale lui Talbott. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe palat, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditatea răcoritoare. Un palat Mijlociu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu note de stejar francez și mineralitate.