Scoarță De Caju Marmorată
Coaja de caju marmorată este o fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 89 de cenți pe porție. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de caju, ciocolată semidulce, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Coajă De Latte De Caju Prăjită, Coaja De Ciocolată De Caju De Afine, și Coaja de ciocolată de caju și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Puneți ciocolata neagră într-un castron mare și cuptorul cu microunde la 50% putere timp de 30 de secunde. Se amestecă bine, chiar dacă ciocolata nu pare să se fi topit. Repetați, microundând încă 30 de secunde la 50% putere și amestecând bine după 30 de secunde. Continuați până când toată ciocolata este complet topită. Repetați cu ciocolata albă.Se amestecă 1/2 cană de caju în fiecare castron.Puneți ambele bomboane topite pe hârtia pergament pentru a face un model marmorat.Se răcește până se fixează, apoi se rupe în bucăți. Dacă bucătăria dvs. este rece, puteți încerca să o lăsați să se stabilească la temperatura camerei, dar acest lucru va dura mult mai mult.