Scoarță De Broască Țestoasă

Scoarță De Broască Țestoasă
Coaja de broască țestoasă este o fără gluten desert. O porție conține 1082 calorii, 12g de proteine, și 81G de grăsime. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, smântână grea, jumătăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Scoarță De Broască Țestoasă, Coaja De Broască Țestoasă De Ciocolată, și Coaja De Broască Țestoasă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți pecanele pe o foaie mare de copt superficială și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se transferă în farfurie și se lasă să se răcească. Tapetați foaia de copt cu pergament sau hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Într-un castron mic, combinați caramelele, lichiorul, smântâna și sarea. Cuptor cu microunde descoperit la putere medie timp de 2 minute. Se amestecă cu furculita. Cuptor cu microunde la putere medie timp de 1 minut suplimentar. Se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
LichiorLichior
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Într-un castron mediu așezat peste cratița cu apă clocotită, topiți jumătate de ciocolată, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
6
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata rămasă și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
7
Se toarnă jumătate de ciocolată topită într-un castron mic și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se amestecă 1 cană de nuci în ciocolata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
NuciNuci
9
Transferați amestecul pe foaia de copt, întinzându - se la grosimea de 1/4 până la 1/2 inch. Lingurați caramelul și bateți pecanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Stropiți cu ciocolată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
11
Lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este setat, aproximativ 2 ore. Nu te răcori.
12
Tăiați scoarța finită în bucăți neregulate de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
13
Depozitați etanș la temperatura camerei până la o lună.
1
Dacă omiteți alcoolul, adăugați o lingură suplimentară de smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
AlcoolAlcool
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista