Sciumette
Sciumette este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 620 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână lapte, zahăr pudră, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cacao, puteți urma acest fel principal cu BB luni: negrese de cacao ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt .
Instrucțiuni
Aduceți laptele și smântâna la fiert într-o tigaie de 12 inci până la 14 inci.
Adăugați coaja de portocală din sânge și 1/4 cană de zahăr. Se amestecă și se reduce focul la foc mic mediu. Între timp, amestecați albii pentru a forma vârfuri moi.
Adăugați 1/4 cană de zahăr și suc de portocale din sânge și amestecați până la vârfuri rigide. Scoateți 1 lingură mare de amestec de albus de ou și puneți-l pe laptele care fierbe.
Așezați 3 sau 4 la un moment dat pe lapte și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte, răsturnând cu atenție cu o lingură mare de bucătărie.
Scoateți fiecare sciumetta și puneți-o într-un castron puțin adânc. NU FIERBEȚI LAPTELE.
Într-o cratiță acoperită cu smalț cu fund greu, bateți gălbenușurile de ou cu zahărul rămas până la etapa de panglică palidă.
Adăugați lapte cald de braconaj în amestecul de gălbenușuri și gătiți cu grijă la foc mic pentru a se îngroșa cu atenție. Când este la fel de groasă ca smântâna grea, scoateți vasul peste baia de gheață și bateți până se răcește.
Se toarnă cremă gătită în castron și se acoperă cu sciumette. Praf cu cacao și serviți.