Scaloppini de pui cu legume de primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Scaloppini de pui cu legume de primăvară. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 734 calorii. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți la îndemână vin, fileuri subțiri de piept de pui, vârfuri de haricot și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Pui cu legume de primăvară și Gnocchi, Risotto de pui cu legume de primăvară, și Pui Fiert Cu Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate legumele în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri.
Bateți împreună 2/3 din amestecul de supă de praz cu supa condensată și vinul.
Se toarnă peste legume. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 4 ore.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Combinați restul amestecului de supă de praz cu puțină făină. Fileuri de pui de dragare în amestec de făină și se pun în tigaie. Gatiti aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Scoateți legumele din aragazul lent și aranjați-le într-un vas de servire. Sus cu pui.