Scaloppini de pui cu legume de primăvară

Scaloppini de pui cu legume de primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Scaloppini de pui cu legume de primăvară. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 734 calorii. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți la îndemână vin, fileuri subțiri de piept de pui, vârfuri de haricot și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Pui cu legume de primăvară și Gnocchi, Risotto de pui cu legume de primăvară, și Pui Fiert Cu Legume De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate legumele în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Bateți împreună 2/3 din amestecul de supă de praz cu supa condensată și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă peste legume. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Combinați restul amestecului de supă de praz cu puțină făină. Fileuri de pui de dragare în amestec de făină și se pun în tigaie. Gatiti aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Sos De Soia (eu Folosesc Sodiu Scăzut)1 Lingură Sos De Soia (eu Folosesc Sodiu Scăzut)
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți legumele din aragazul lent și aranjați-le într-un vas de servire. Sus cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista