Scallops de ierburi și Susan cu salată de portocale și fenicul
Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 295 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți fenicul, frunze de pătrunjel, scoici de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Scoicile arse cu fenicul saut, portocaliu și ceapă roșie, Rețetă neagră și portocalie: scoici de mare cu coajă de Mac pe fenicul A, și Scoici cu salată de fenicul și Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Combinați pătrunjelul, cimbrul, semințele de susan, coaja de lămâie și frunzele de fenicul. Condimentează scoicile cu sare și piper.
Rotiți părțile laterale ale scoicilor în amestec de plante medicinale. Înveliți o tigaie din fontă sau o tigaie antiaderentă cu ulei de măsline, aproximativ 2 linguri.
Așezați scoicile în tigaie fierbinte și căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte până când scoicile sunt opace și ferme.
Așezați Supremele portocalii și feniculul într-un castron. Zest și suc de lamaie peste portocala si fenicul. Condimentează, după gust, cu sare și piper și stropește cu ulei de măsline. Aruncați ușor și așezați pe farfurii de servire.
Așezați scoicile arse deasupra.