Scallop și mușcături de Prosciutto
Mușcăturile de scoici și Prosciutto necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 134 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați vin, scoici, scobitori și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scallop, Prosciutto și salată de M, Kabobs de scoici cu sfeclă și Prosciutto, și Scoică, shiitake și Prosciutto Skillet surpriză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați fiecare scoică cu o felie subțire de prosciutto și fixați-o cu o scobitoare.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați scoicile în tigaie și gătiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Condimentează fiecare parte cu piper în timp ce gătește. După ce fiecare parte a fost prăjită, presărați vinul alb peste scoici și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Scoateți scoicile din tigaie pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Când este ușor răcit, transferați într-o tavă de servire și scoateți scobitorii pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley Podgorii Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Podgorii Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Aciditatea echilibrată lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Împerecheați cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau fructe de mare scampi, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri de orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.