Scallop Hrean Finger Food

Scallop Hrean Finger Food
Scallop hrean Finger Food este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 77 calorii. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de hrean de sfeclă, scallion, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Mâncare Cu Degetele, Sandvișuri cu degete de somon afumat cu față deschisă cu cremă de brânză de hrean cu ierburi, și Mâncare Orientală Pentru Degete, Omletă Rulată Cu Pui Și Ciuperci pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista