Scallion Slaw

Scallion Slaw
Scallion Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 24 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână piper, oțet distilat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Edamame și Scallion Slaw cu pansament de var portocaliu, Morcov și Bok Choy Slaw & 13 Slaw s, și Houston ' s Cole Slaw – acesta este un mod delicios de a face cole slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 2 ciorchini scallions în lungimi de 3", apoi tăiați subțire pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2
Așezați într-un bowlof apă cu gheață (pentru a fi crocantă). Chiar înainte de servire,se scurge bine, se usucă și se transferă într-un altulcastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Adăugați 1 lingură oțet alb distilatși 1 lingură ulei de susan prăjit; pentru a acoperi. Se condimentează cu sare kosher, proaspătpiper negru măcinat și gochugaru(pulbere grosieră de ardei roșu coreean).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochugaruGochugaru
Piper NegruPiper Negru
Sare KosherSare Kosher
Ulei De SusanUlei De Susan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista