Sazerac

Sazerac
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 175 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați whisky-ul de secară, amarul lui peychaud, siropul simplu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sazerac, Sazerac, și Sazerac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună whisky, sirop simplu, bitter și gheață într-un agitator de cocktail până la răcire. Înveliți în interiorul unui pahar răcit de 3 1/2 uncii cu lichior; se toarnă excesul. Frecați fâșia de coajă de lămâie peste margine și puneți-o în sticlă. Se strecoară amestecul de whisky în sticlă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
WhiskyWhisky
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Picătură În: Tarhon. Planta delicată, aromată și ierburile conțin un ingredient cheie în acest amestec sudic, împărtășesc subtonuri dulci de lemn dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista