Savurați roșii tocate cu usturoi prăjit și capere
Gustul de roșii tocate cu usturoi prăjit și capere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 149 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei de măsline, sare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de roșii Puttanesca cu capere prăjite, Lemony Swiss Chard Cu Măsline Prăjite, Capere Și Usturoi, și Midii Provensale Cu Roșii, Usturoi, Capere Și Busuioc.
Instrucțiuni
Miezuiți și tăiați roșiile mai mari în bucăți de centimetru. Feliați roșiile cherry mai mari în jumătate, lăsându-le pe cele mai mici întregi.
Transferați-le pe toate într-un vas de servit
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică setată la foc mediu.
Adăugați feliile de usturoi și prăjiți-le în ulei până când sunt crocante și se rumenesc.
Scoateți-l de pe foc pentru a se răci ușor, dar doriți să vă asigurați că uleiul este încă destul de cald atunci când îl utilizați.Condimentează roșiile cu sare și piper. Apoi adăugați caperele în castron. Aruncați frunzele de oregano deasupra. Apoi turnați uleiul fierbinte peste amestec. Va ofili ușor gustul acolo unde vine în contact cu roșiile, caperele și oregano.
Adăugați oțetul de vin roșu și aruncați amestecul well.It se va păstra la frigider până la o săptămână.