Saut Worcestershire Worcestershire Chicken

Saut pui Worcestershire Worcestershire ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de cotlete de piept de pui, sare și piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Saut Worcestershire Worcestershire Chicken, Pui cu oțet balsamic și sos Worcestershire, și Sos Worcestershire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 93°.
Presărați puiul cu sare și piper; dragă în făină.
Cald 1 Lingura. unt și 1 lingură. ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când spuma de unt.
Adăugați jumătate de tăieturi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până când sunt ferme și rumenite pe ambele părți, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Se transferă pe o farfurie și se acoperă ușor cu folie pentru a se încălzi.
Adăugați încă 1 lingură. fiecare unt și ulei la tigaie și se repetă cu chiftele rămase.
Adăugați la platou și păstrați cald în cuptor.
Adăugați sosul Worcestershire, oțetul și bulionul de pui în tigaia goală și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1 lingură. unt până se topește. Condimentează sosul cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui și se ornează cu pătrunjel tocat.